Beroepstraining Antroposofie

het innerlijk leven verbinden met het uiterlijk leven

Beroepstraining Antroposofie

tien maandelijkse bijeenkomsten

Steeds meer mensen ervaren dat ze hun innerlijke en geestelijke leven en het dagelijks (werk)leven met elkaar willen verbinden. En steeds meer initiatieven en organisaties herkennen dat hun ontwikkeling afhangt van ieders eigen ontwikkeling als mens en van de kwaliteit van het samenwerken.

Met de Beroepstraining Antroposofie willen we vanuit een spiritueel mens- en wereldbeeld aan deze opgaven werken. We willen dat werkplekken inspirerender en geïnspireerder worden. En dat we daartoe ieder onze bijdrage kunnen leveren – ook ervarend wat een anders bijdrage is. Zodat je werk meer betekenis kan krijgen voor de wereld van morgen.

We bieden een gedegen verdieping in kernaspecten van de Antroposofie en hoe deze helpend kunnen zijn om innerlijk leven en werk te verrijken en te verbinden. Ook helpt Antroposofie om je bewustzijn te vergroten voor wat de wereld van nu, klein en groot, nodig heeft en wat jij als individu daarin wil betekenen en zijn. We willen samen werken op een sociaal kunstzinnige manier en daarin ook toekomst capaciteiten oefenen. En ook oefenen we om contemplatief onderzoekend open te staan voor een inspirerende meewerkende werkelijkheid. Naast de werkgroepen, oefeningen en gesprekken gaan we ook op werkbezoek. We nodigen elke bijeenkomst ervaren mensen vanuit verschillende organisaties en werkvelden uit waar een spiritueel ideaal wordt verbonden met een maatschappelijke opgave en met gezamenlijke en persoonlijke ontwikkeling.

data

Tien maandelijkse bijeenkomsten 

START VOORJAAR 2022

dinsdagen van 10:00 tot 20:30 uur
2022
8 maart
5 april
17 mei
14 juni
13 september
11 oktober
8 november
13 December
2023
10 januari
7 februari

Hiervoor is vanaf december de nieuwe folder te downloaden.

 

locatie

Zeist

kosten

1800 inclusief btw

begeleiders

Pim Blomaard,
Auke van der Meij,
Christina van Tellingen
&
Clarine Campagne

"Antroposofie wordt praktisch
wanneer je haar zó verinnerlijkt
dat zij je handelen inspireert."
-Auke van der Meij-

Inspiratie

TeamSpirit

Deze teamdag is anders dan andere: de teambuilding is namelijk zo ingericht dat je aldoende het antroposofische mensbeeld leert kennen. En dat je de verhouding tussen het individuele teamlid en het team als gemeenschap onderzoekt.