Toeval?

leer bewust-zijn over de (samen)werking met je engel

Toeval?!

vijf onderzoeksbijeenkomsten

We spelen vaak met het woord toeval: iets valt je toe…

Onze vraag: is het mogelijk om onderzoekend een paar stappen verder te gaan met vragen als: Waar vandaan valt het je toe? Of: wie laat het op je toevallen? En waarom doet diegene dat? Hoe kun je samenwerken met de organisator van het toeval?  Kun je die intensiever gaan beleven in het dagelijkse bewustzijn?  Welke houding kan je ontwikkelen om van toeval een wegwijzer te maken?

We willen in deze bijeenkomsten onderzoekend op weg gaan naar antwoorden. Vijf bijeenkomsten, huiswerk, ervaringen verzamelen, meditatieve oefeningen, en ervaren wat voor veranderingen dit in je teweeg brengt en hoe dit zich in je leven concreet laat zien.Krijg je een duidelijker verbinding met je engel? Dit onderzoek is bedoelt voor iedereen die zich aangesproken voelt door bovenstaande aankondiging, specifieke kennis of ervaring is niet nodig. Enthousiasme en vertrouwen wel!

We willen het afronden met een concreet verslag van het onderzoek, wat als opstap voor nader onderzoek wordt gebruikt of voor publicatie kan worden aangeboden in Motief, of in een brochure in de reeks van de Gezichtspunten. Deelnemers ontvangen hiervan een exemplaar en er wordt vertrouwelijk omgegaan met alle persoonlijke ervaringen die in de cursus aan bod komen.

data

dinsdagavond 19.30-21.30 uur

27 april, 25 mei, 1 en 29 juni

locatie

Zeist

kosten

25 eur onkostenvergoeding

begeleiders

Emma Vink
&
Jaap van de Weg

Helaas, deze cursus zit vol. Je kunt je wel aanmelden voor de wachtlijst, misschien starten we een tweede groep.

"Toeval is dat
wat je toe-valt"
- Janna -

Helaas, deze cursus zit vol. Je kunt je wel aanmelden voor de wachtlijst, misschien starten we een tweede groep.

Inspiratie

Antroposofische meditatie : online cursus

Deze online cursus wil een oefenplek zijn om heel praktisch met meditatie aan de slag te kunnen gaan. Iedereen die de behoefte voelt aan innerlijke rust en tegelijk de eigen bron van creativiteit en engagement naar de samenleving zoekt kan meedoen. De oefeningen die we doen kunnen tot een helder innerlijk kompas worden in deze woelige tijden. Er is geen voorkennis vereist, wel “goesting” ;-).