Retraite

vernieuwing en vitaliteit vanuit je bron

Werken vanuit je bron

tweedaagse retraite voor vernieuwing en vitaliteit

Wat is eigenlijk de bron waar vanuit je mens bent en werkzaam kunt zijn? Wat inspireert je ten diepste? Hoe ben je daarmee in contact? En ook: welke weerstanden houden je af van het werken en zijn vanuit je bron? We willen open ruimte creëren voor deze wezenlijke vragen en elkaar steunen bij het vindproces.

Deze Retraite is bedoeld voor mensen die bovengenoemde vragen herkennen. Misschien werk je in vitale beroepen en ben je nauwelijks toegekomen aan jezelf. Of wil je je vitaliteit versterken en iets in je leven en werk vernieuwen?

Je hebt in deze twee dagen de gelegenheid om de verbinding met je eigen bron te verdiepen middels diverse werkvormen, gesprek en meditatieve oefeningen. We oefenen in het zó kunnen luisteren dat we elkaar kunnen steunen in wat ieders leven nu vraagt. Ook belangrijk is het onderzoeken wat je afhoudt van het werken vanuit je bron. Kan je je de weerstanden echt bewust maken en zien waar die om vragen? 

We werken en leren aan de hand van concrete persoonlijke (werk)ervaringen en vragen. Middels bewegingsoefeningen en reflectie verdiep je je zelfkennis en de verbinding met je bron en ervaar je waar weerstanden en vernieuwingsmogelijkheden liggen. Stiltetijd en meditatieve oefeningen helpen om je bewustzijn te versterken en te ervaren waar de toekomst je toe oproept. Op de laatste middag ontwerp je een eigen ‘proeftuintje’ om je ontdekkingen tot vernieuwing te laten leiden.

data

zaterdag 19 & zondag 20 maart 2022

zaterdag van 13:30 tot 21:00
zondag van 10:00 tot 17:00

locatie

Zeist

kosten

Naar draagkracht
tussen de € 145,- en € 220,-,
inclusief maaltijden, koffie & thee
inclusief btw

begeleiders

Clarine Campagne

''Je engel wacht voortdurend tot je 'je angst',
je ‘geen zin hebben’, je ‘kan ik toch niet’ leert zien
als ontwikkelingshelpers.
En je engel maakt een sprongetje van geluk
als je je opent voor diens inspiratie.''
- Pim Caljouw -

Inspiratie

Living Connections

Deze tijd versterkt bij velen een bijzonder verlangen. Een verlangen naar het verdiepen van je innerlijke veerkracht, zelfkennis, verbondenheid en betekenisvol kunnen zijn. Deze bijeenkomst gaat over leren, uitwisselen en je motivatie versterken voor innerlijk werk, ook voor de wereld.