Living Connections

antroposofische meditatie

Living Connections

conferentie in Dornach over antroposofische meditatie

Het ‘Goetheanum Meditation Worldwide Initiative’ is een actief internationaal netwerk van mensen die met groepen, op vele manieren, werken aan meditatie. We zullen met de mensen van het Atelier die ook deel uitmaken van het Meditation Worldwide Initiative meewerken aan het organiseren van een grote internationale conferentie over Antroposofische Meditatie aan het Goetheanum van 7 tot 11 september 2022.   

Juist in deze tijd met alle aanwezige, aardse en spirituele krachtenvelden, willen we graag een bijeenkomst over meditatie organiseren. Doel is om enkele facetten van het rijke veld van antroposofische meditatie te leren kennen en elkaar te inspireren in hoe je kan mediteren. Dit kan persoonlijk versterkend werken in deze verwarrende tijd met vele uitdagingen, maar ook je werkleven en verbindingen met mensen en met de natuur kunnen erdoor verdiept worden.

We leven nabij de drempel waar de natuurlijke, de menselijke en de geestelijke wereld op vele manieren contact maken. Dit roept op om open ruimten te scheppen in ons eigen leven maar ook in het samen zijn en samen werken. Daarin kunnen we geestelijke inspiratie ervaren die helend werkt voor onszelf, onze gemeenschappen en voor onze wereld.

Het programma zal in november bekend worden gemaakt. Aanmeldingen zullen via de site van Living Connections verlopen. 

data

7 t/m 11 september 2022

locatie

Goetheanum, Dornach, Zwitserland

kosten

worden bekendgemaakt

begeleiders

worden bekendgemaakt

''Wanneer men begint te mediteren,
stelt men de enige echt vrije daad,
die in een mensenleven mogelijk is.'’
- Rudolf Steiner -